Dit is TeunElkeClickje.

Nou, wij zijn dus Clickje, vernoemd naar de klik die de camera’s maken als er een foto gemaakt wordt.

Verder zijn we natuurlijk ook nog Teun en Elke. Onze muzieksmaak matcht niet per se, maar de rest gelukkig wel! Creatief bezig zijn, avonturen aangaan, en natuurlijk foto’s maken. En omdat we zo graag dingen samen doen, leek het ons een goed idee om dit avontuur ook met z’n tweeën aan te gaan. En daar pluk jij de vruchten van! Met twee fotografen vallen andere dingen op, is er altijd een ander perspectief, en van ieder moment minstens één scherpe foto.

Teun

Hoi, ik ben Teun van Hoof. In het dagelijks leven ben ik druk in de weer met van alles rondom websites. Deze website is door mij gemaakt, en het portfolio groeit alleen maar. Op teunvanhoof.com kun je zien met welke projecten ik me verder bezighoud.

In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk bezig met foto’s, maar dat is niet het enige. Bij STEMP ben ik achter de schermen actief als decorbouwer en hoofd-toneelmeester. Ook bij Toneelgroep de Kern spring ik bij waar kan. Als toneelmeester, decorbouwer en ontwerper. Als ik dan toevallig nog ooit tijd over heb, speel ik nog een potje badminton.

Elke

Hoi, ik ben Elke Leenders en ik werk als Opticien & Contactlensspecialist. Je zou dus kunnen zeggen dat ik het allemaal wel scherp zie (knipoog, knipoog).

Verder houd ik me buiten Clickje bezig met mijn andere hobby’s. Zo speel ik toneel bij Toneelgroep de Kern in Handel waar ik tevens bestuurslid ben, speel ik saxofoon in orkesten, doe ik klassiek en jazz ballet, organiseer hier en daar graag wat projecten en help graag achter de schermen bij STEMP.